Eren-Ji Ezgi Eren*i için ölen Tek Adminn!

Mesaj Sayısı: 205 Yaş: 16 Nerden: Eren*min kalbimden sadece en varım orda :D Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Moderator Olmak İstiyorsan Gir! C.tesi Tem. 05, 2008 6:05 pm | |
| Adınız: Yaşınız: Kaç kez Mod. oldunuz bir sitede: Hiç mod. luğunuzun elinizden alındığı oldu mu?: Nerelere Mod. olmak istiyorsun?: (Sadece 5 bölüm!)
* Yeni konu açarak sadece bir kez başvuruda bulunun. * Siz Mod. olmadığınızda 'Neden Olmadım' diye biz hesap sormayın. * Sadece hakedenler olacaktır. * Arkadaşlık ilişkileri hiç bir rol oynamamaktadır. * Sadece 3 Moderator alınacaktır. 5 bölüm seçme hakkınız vardır! * Mod. olmak için 50 mesajınız olmalı  _________________  İmzam bana aittir Hey kullanıcı Kuralları okudun mu?
En son Eren-Ji Ezgi tarafından Paz Tem. 06, 2008 8:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Eren-Ji Ezgi Eren*i için ölen Tek Adminn!

Mesaj Sayısı: 205 Yaş: 16 Nerden: Eren*min kalbimden sadece en varım orda :D Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: Moderator Olmak İstiyorsan Gir! C.tesi Tem. 05, 2008 6:05 pm | |
| Konu Kilit! Admin dahil hiç kimse yorum yapmasın! _________________  İmzam bana aittir Hey kullanıcı Kuralları okudun mu? |
|
Kbr*Bkc emRe ve eReni iÇiN YaşaYn adMööN ~

Mesaj Sayısı: 179 Yaş: 17 Nerden: Emrem ve Erenimin Yanından !!! Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: Moderator Olmak İstiyorsan Gir! Paz Tem. 06, 2008 8:49 am | |
| Kilit açılmıştır... Mod. olmak isteyenler başvurusunu yapsın! _________________  Sen yollara yürürsen , çiçekler de yürür, şaşarım gülüşünün ardından güneş doğmazsa, Bir çocuk kapıları kırıp kırlara koşmazsa,Sen ufuk çizgisinin düşüncesiyle özgür, Gülüşü ışık olupta yüzüme akan düş,Sen uzak kıyıların adamı, "Sen benim yüreğimde açan gülsün.. "
|
|