Kbr*Bkc emRe ve eReni iÇiN YaşaYn adMööN ~

Mesaj Sayısı: 179 Yaş: 17 Nerden: Emrem ve Erenimin Yanından !!! Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: grup hepsi rock söyleyecekmiş Cuma Tem. 04, 2008 8:25 pm | |
| hepsi grubu 3. albümü şaka çıkmadn önce bu sefer tarzlarını r&bden rock müziğe çevirmeyi düşünüyorlardı bu eren yasemin ve cemre tarafından onaylandı fakat gülçin grupta en başta böle anlaşmadıklarını ve hiphop dersleri almasını öne sürerek bu fikri reddetti eğer gülçinde kabul etseydi rock albümü piyasaya sürülmüş olacaktı ...
aLıntıdıR !!
_________________  Sen yollara yürürsen , çiçekler de yürür, şaşarım gülüşünün ardından güneş doğmazsa, Bir çocuk kapıları kırıp kırlara koşmazsa,Sen ufuk çizgisinin düşüncesiyle özgür, Gülüşü ışık olupta yüzüme akan düş,Sen uzak kıyıların adamı, "Sen benim yüreğimde açan gülsün.. "
|
|
ßillkoliq_dilara

Mesaj Sayısı: 142 Yaş: 17 Nerden: ßiLL'iMiN kAlßiNd£n____ Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: grup hepsi rock söyleyecekmiş Cuma Tem. 04, 2008 9:26 pm | |
| yhaaa uff rockk istiom ben yaff  |
|
Eren-Ji Ezgi Eren*i için ölen Tek Adminn!

Mesaj Sayısı: 205 Yaş: 16 Nerden: Eren*min kalbimden sadece en varım orda :D Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: grup hepsi rock söyleyecekmiş C.tesi Tem. 05, 2008 7:31 am | |
| Yha zaten yeni albümde rock parça var. Onunla yetinin  _________________  İmzam bana aittir Hey kullanıcı Kuralları okudun mu? |
|
PetekCemGulcınSerdar

Mesaj Sayısı: 31 Yaş: 18 Nerden: peteqimin gülçinimin cemimin serdarımım sıcacık kalbinden... Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: grup hepsi rock söyleyecekmiş C.tesi Tem. 05, 2008 10:28 am | |
| saqoL Jnm |
|
ErenkoLik

Mesaj Sayısı: 33 Yaş: 19 Nerden: Arda Turanımın YhanınDan [aRdammmmmmmmmm] Kayıt tarihi: 06/07/08
 | Konu: Geri: grup hepsi rock söyleyecekmiş C.tesi Tem. 12, 2008 11:11 am | |
| saOL b+nm. |
|