| | Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Kbr*Bkc emRe ve eReni iÇiN YaşaYn adMööN ~

Mesaj Sayısı: 179 Yaş: 17 Nerden: Emrem ve Erenimin Yanından !!! Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] Cuma Tem. 04, 2008 8:28 pm | |
| Arkada$Lar Cemre Kısa Bir Süre Önce Ewini Taşımış..
Bir Röpörtajında okudum kendisine ayit bir pazar qünü warmış uyumak istediqi o qün sabah 7de ewini taşımış ... [biLdiqim kadarıyLa Yasemin[yoshy] ile aynı ewde oturuyorlar. _________________  Sen yollara yürürsen , çiçekler de yürür, şaşarım gülüşünün ardından güneş doğmazsa, Bir çocuk kapıları kırıp kırlara koşmazsa,Sen ufuk çizgisinin düşüncesiyle özgür, Gülüşü ışık olupta yüzüme akan düş,Sen uzak kıyıların adamı, "Sen benim yüreğimde açan gülsün.. "
|
|
 | |
ßillkoliq_dilara

Mesaj Sayısı: 142 Yaş: 17 Nerden: ßiLL'iMiN kAlßiNd£n____ Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] Cuma Tem. 04, 2008 9:24 pm | |
| |
|
 | |
ySqL*bKcC

| Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] C.tesi Tem. 05, 2008 9:19 am | |
| SagoL cnm..Ama heRkes annesiyLe otuRuyo..Herseim haRic..:S |
|
 | |
Eren-Ji Ezgi Eren*i için ölen Tek Adminn!

Mesaj Sayısı: 205 Yaş: 16 Nerden: Eren*min kalbimden sadece en varım orda :D Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] C.tesi Tem. 05, 2008 9:21 am | |
| Konu Cemre Kemer bölümüne taşınmıştır. _________________  İmzam bana aittir Hey kullanıcı Kuralları okudun mu? |
|
 | |
cemros

| Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] C.tesi Tem. 05, 2008 10:00 am | |
| ben cemrenin evini taşıdığına inanmıyorum rapörtajda öle yazabilir ama bence doğru değil |
|
 | |
PetekCemGulcınSerdar

Mesaj Sayısı: 31 Yaş: 18 Nerden: peteqimin gülçinimin cemimin serdarımım sıcacık kalbinden... Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] C.tesi Tem. 05, 2008 10:31 am | |
| |
|
 | |
Eren-Ji Ezgi Eren*i için ölen Tek Adminn!

Mesaj Sayısı: 205 Yaş: 16 Nerden: Eren*min kalbimden sadece en varım orda :D Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] Paz Tem. 06, 2008 7:59 am | |
| | cemros demiş ki: | | ben cemrenin evini taşıdığına inanmıyorum rapörtajda öle yazabilir ama bence doğru değil |
Bence de yha taşımamıştır_________________  İmzam bana aittir Hey kullanıcı Kuralları okudun mu? |
|
 | |
Kbr*Bkc emRe ve eReni iÇiN YaşaYn adMööN ~

Mesaj Sayısı: 179 Yaş: 17 Nerden: Emrem ve Erenimin Yanından !!! Kayıt tarihi: 04/07/08
 | Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] Paz Tem. 06, 2008 8:07 am | |
| Ö.d. _________________  Sen yollara yürürsen , çiçekler de yürür, şaşarım gülüşünün ardından güneş doğmazsa, Bir çocuk kapıları kırıp kırlara koşmazsa,Sen ufuk çizgisinin düşüncesiyle özgür, Gülüşü ışık olupta yüzüme akan düş,Sen uzak kıyıların adamı, "Sen benim yüreğimde açan gülsün.. "
|
|
 | |
H*H*H

| Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] Paz Tem. 06, 2008 5:39 pm | |
| hiç belli olmas röp. görmem lasım |
|
 | |
kübra
 | Konu: Geri: Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] Cuma Ocak 09, 2009 5:50 pm | |
| |
|
 | |
| | Cemre Ewini Taşımı$...[Yo$hy'niN YanıNa] | |
|